Елизавета

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Елизавета » Беседка » Как выбрать хороший планшет?

Как выбрать хороший планшет?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Я думаю купити планшет, але зовсім не розбираюся в їх характеристиках. Що краще вибрати-iOS або Android? Який процесор і пам'ять потрібні для повсякденних завдань? Що з екраном і камерою? Підкажіть, будь ласка.

Отредактировано Игорь Мен (2023-05-01 18:13:46)

0

2

Привіт! Я вже не перший рік користуюся планшетами і можу порадити тобі вибрати планшет на Android. Найкраще звернути увагу на моделі з процесором Snapdragon або Exynos, які швидко працюють і не нагріваються. Оперативна пам'ять від 4 ГБ і більше буде достатньою для повсякденних завдань.

Отредактировано olegsud (2023-05-01 18:11:49)

0

3

Привіт! Я займаюся професійною налаштуванням планшетів і рекомендую звернути увагу на планшети з великим дисплеєм і потужним процесором Snapdragon 8XX серії. Для ігор і роботи з графікою можна вибрати моделі з 6-8 ГБ ОЗУ і 128-256 ГБ вбудованої пам'яті. Крім того, найкраще вибрати планшет з AMOLED-екраном і високою роздільною здатністю камери.

Отредактировано Halena (2023-05-01 18:10:28)

0

4

Halena написал(а):

Привіт! Я займаюся професійною налаштуванням планшетів і рекомендую звернути увагу на планшети з великим дисплеєм і потужним процесором Snapdragon 8XX серії. Для ігор і роботи з графікою можна вибрати моделі з 6-8 ГБ ОЗУ і 128-256 ГБ вбудованої пам'яті. Крім того, найкраще вибрати планшет з AMOLED-екраном і високою роздільною здатністю камери.

Привіт! Я можу порекомендувати кілька популярних моделей. Якщо ти шукаєш планшет для роботи і розваг, то Samsung Galaxy Tab S7+ з діагоналлю 12,4 дюйма тут планшет https://zhuk.ua/planshety/ точно виберете, з потужним процесором Snapdragon 865+, 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ вбудованої пам'яті буде відмінним вибором.
Якщо ж ти потребуєш максимальної продуктивності, то iPad Pro 2021 з процесором M1 і 16 ГБ ОЗУ буде незамінний. Не забудь звернути увагу на наявність стилуса і клавіатури для більш зручної роботи.
--

0

Вы здесь » Елизавета » Беседка » Как выбрать хороший планшет?